Order

Dear frenz,

I must stress that I bake for fun… and for the passion I have in baking.  Meaning, I’m definitely not a professional.  Jadinya, janganlah mengharapkan ‘professional touch’ in my products ya… lagipun, dengan keje sepenuh masa, balik rumah dah senja/malam, dengan Adib lagi.. my time is very limited… BUT, one thing for sure, all my products are baked with lots of love…

If you’re interested to order any of the following items, please email me at maliza@pic.com.my or call 012-6569895.

 Cookies – RM20 – RM24 per bottle (from 48pcs to 70pcs)

  • Tart Nenas
  • Tart Blueberry
  • Almond Slice
  • Hazel-Oat Crispy
  • Beautiful Daisy
  • Spot d’ Choc Chip
  • Snow Heart Suji
  • Choco Krunch
  • Snow Almond
  • Fruity Nutz Mania
  • London Mama
  • Cookies in Black
  • Beautiful Daisy
  • Semperit Dahlia
  • Almond Thumbprint

Cake – {plain, no topping – RM35++}  {topping – RM55++}

  • Plain Butter Cake
  • Moist Chocolate Cake
  • Carrot Cake
  • Orange Cake
  • Peanut Butter Cake
  • Cheese Cake
  • Fruit Cake
  • Marble Cake

Cupcake – Souffle cup {topping – RM1.50 per piece for 2 oz cup and RM1.80 per piece for 2.5 oz cup}

  • Chocolate flavour
  • Vanilla flavour

Minimum order:  25 pcs

Others

  • Rich Walnut Brownie {no topping – RM45 per recipe}
  • Mini Fruit Tart {RM0.80 per piece}
  • Mini Cheese Tart {RM1.00 per piece}

Delivery charges

  • Self pick-up is prefered.
  • Minimal delivery charges may be imposed (except for Puchong & Bkt Jelutong).

sweettartmawi.jpgalmondslice.jpgcococrunch3.jpgdaisy4.jpgchocchip.jpgsnowheart2.jpgoatsquare.jpgnestumchip4.jpgkelapaworld2.jpgbadamintan.jpgcuppies5.jpgdiya2.jpgdiya-9.jpgdsc00049.jpgdsc00085.jpgdsc00051.jpg

16 responses

30 09 2007
ida

leeeeeezzzz, sudah lama aku tertanya apakah yg telah berlaku pd diri mu. rupanya kau giat berniaga ye. setiap kali menjelang rayo, aku pasti tingat akan chocolate almond awak yang menjadi pujaan hati kita sejak 13 tawon yg lalu. tahniah! tahniah! skang kije ngan shapa? ngan HH lg? kau memang SETIA!!!

17 10 2007
friqie

hi, saya pernah makan biskut or kek batik (dah lupa namanya apa) tapi, ianya diperbuat dari biscuit marie. kalau akak tahu buat, saya ingat nak tempah dari akak. biskut@ kek batik tu mestilah rasa ranggup2. sebab benda ni disimpan dalam fridge kan?

2)kalau saya nak order kek dari sini.. delivery akak sampai tak kat damansara?

24 10 2007
yongpuchong

Hi Friqie, akak penah buat a few time kek batik ni, mmg sedap!! tapi tak perasan pulak rasa rangup2 dia tu coz agaknya akak punya lebih bahan basah kot, tu pasal la dah serap..

Utk buatkan, no prob, cuma nak deliver tu sangat problem. Apa kata tunggu akak gali resepi tu balik & post kat sini.. senang sangat nak buat pun..

5 11 2007
Mas

Dear leez… i’m interested to order bahulu if you’re taking order for it. i would like to order about 9000 pieces (for wedding) before 1st december. also, the cupcakes looks yummy. do you provide packaging for it? please reply to me ASAP. thank you.

25 03 2008
nita

hi liz..
just wonder u work as secretary with affin merchant dulu ker..??i come across ur blog..

25 03 2008
yongpuchong

Ya betul!! Nita geng lama dulu ke ni? tadi si intan call me.. bestnya dapat “jejak kasih” balik.. heheheh

25 03 2008
nita

yong ni sapa pulakkk????:D

25 03 2008
nita

hey lizz.. sorry i got confused.. u must be yong puchong..t ak tau pulak u ni yong puchong..hahaha..great to get in touch again!!

25 03 2008
yongpuchong

kikiki… confuse manjang la ko nih.. bila senang calling2 arrr… lama dah bergosip!

25 03 2008
nita

drop me ur number.. lost many contacts .. suka jugak baking tapi lazybump lagi stronger ..hihi…

25 03 2008
yongpuchong

ish ko nih.. no aku dah terang2 ada kat atas tu.. 012-6569895.. call situ dulu, kang aku bagi no. opis..

17 05 2009
deana

hllow3 !
hm sy mmg ske bwt cakes . n sy dh lme nk bwt cupcakes . so nk tny rsepi2 tok cupckes cm ner ea ?

24 07 2009
Che Naa

hi..
sy mint laa nk order a few cookies for dis coming raya..e prob is sy kt phg..ade x delivery ke phg..e charges bpe if ade..??

25 08 2009
linda

Hi sis,can i be your dealer in Singapore???

16 09 2009
Yana

salam,

saya nak tau harga untuk tempahan plain cupcakes (without topping) utk 200-250 pcs.
tq.

16 01 2014
wong

hi, do you still home bake Snow heart suji cookies? i would like to order. Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: