Sample biskut raya 2011

29 06 2011

Salam,

Alhamdulillah, nampaknya biskut keluaran LizCookies makin ngetop & ramai gak ejen2 baru yg nampaknya sangat aktif (harap2 begitulah!!!)..  Sample dahpun kehabisan.. ni tengah nak ulangtayang sikit sebelum my production team mula beroperasi untuk biskut2 raya nanti.. Hari Ahad ni will be the last day utk fikirkan sample.. kalau masih ada yg berminat nak jadi ejen, silalah email saya segera at maliza@pic.com.my.  The last batch sample ni very limited ye.. inipun ada 10set dah dibook kan.. buatnya pun belum!!  mungkin tak cukup pun sebab masa yg ada sipi2 ni pun sangat terhad.. dah kene concentrate on the real biskut raya dah..  Lepas habis stok sample ni, saya takkan produce lagi sample tau.. kalau masih berminat nak jadi ejen, tunjuk gambar jelah ye (ampun!!)..

masa saya depan pc ni pun teramat2 lah seco’et je.. malam ni tutup production jap sebab tak cukup korum.. anak2 sakit, so kenelah bagi masa kat anak2 juga.. husband2 pun macam dah mula nak menagih perhatian isteri2 yg siang malam pagi petang sebok kat umah saya ni.. heheheheh.. sian dorang (termasuklah encik abang saya tu..)..  Jadinya, kalau nak respond segera dari saya, please email or call me at 012-6569895, especially kalau nak place bulk orders..

sampai di sini dulu ye.. cau cen dol.. hehehehhe..


Actions

Information

4 responses

6 07 2011
ita

kalau sample kuih raya tu bila blh dpt saya d kl. brp jenis ada?

11 07 2011
daknakkall

mohon gambar kuih sy copy berserta link,link saya akan paparkan di fb sy..

30 06 2012
NorizanNoor@gmail.com

Hi…interested in ur cookies.kat mna ye ur shop so i can drop by and meet u…my ctc nbr 016-6494907…pls sms sya ur add.tqvm.

5 01 2013
Myrna M. Russo

Sila layari laman web Resipi Emak untuk mengetahui senarai Kuih Raya 2011. … Biskut Raya, cookies raya, Hari Raya, Kuih Raya. Happy New Year 2011!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: