Biskut Raya 2011 keluaran LizCookies

20 06 2011

Salam,

Ampun ek dah lama sangat peramkan gambar senarai kuih raya tahun ni.. tak sempat2 nak ngadap pc.. sebok tiap2 malam dengan sample.. Alhamdulillah, sample dah siap & banyak yg dah diedarkan pun…

Tak larat nak citer panjang2.. silalah buat pilihan cepat.. kang order tutup nyesal pulak..

CEREAL KILLER (NEW),  RM22/60+pcs

CHOCO KRUNCH, RM20/60+ pcs

COFFEE WALNUT, RM20/60+ pcs

GREEN PEAS (NEW), RM20/50+ pcs

HAZEL OAT CRISPY (TOP 1 2010), RM22/60+ pcs

ALMOND LOND-JONG (NEW RECIPE), RM22/50+ pcs

OAT OREO (NEW), RM22/60+ pcs

PANDAN COCONUTZ (NEW), RM20/50+ pcs

SEMPERIT DAHLIA, RM20/50+ pcs

ALMOND SLICE (TOP 5 2010), RM22/60+ pcs

SNOW ALMOND (TOP 2 2010), RM22/50+ pcs

SPOT D’ CHOC CHIP (TOP 3 2010), RM22/60+ pcs

SNOW HEART SUJI, RM22/50+ pcs

TART BLUEBERRY, RM24/50+ pcs

TART NENAS, RM24/50+ pcs

ALMOND THUMBPRINT (TOP 4 2010), RM22/50+ pcs

 


Actions

Information

11 responses

26 06 2011
aini

harga tu untuk agent ker untuk customer

29 06 2011
yongpuchong

aini, tu bukan harga ejen.. leh email saya utk harga ejen & citer selanjutnya ye..

3 08 2011
marhamah

kalau nak beli online ni mcm mana..harga pos brapa pulak

3 07 2011
Fazliena

assalam,,
leh emel saya bape hrga agen/borong?
0132337693(Fazliena)
http://ainazdelights.blogspot.com
tq

3 07 2011
nur

salam..boleh email saya berapa harga ejen..
nur91ezat@gmail.com
tq..

20 07 2011
atie

salam…ble email saya brapa hrga ejen & maklumat tuk slanjutnya

27 07 2011
Karen

hi, can i have your email address please? i have a client who might want to order cookies for raya. and what is you cut off date?

1 08 2011
gadisku27

salam..sampai bila boleh order ni kak. . .looking forward to hearing from you soon..014-5907343

8 09 2011
norazlina

kak ada lagi biskut2 kat atas lepas raya
kalo ada nak lagi

9 09 2011
yongpuchong

Lina, rasa2nya MUNGKIN Oat Oreo & Hazel Oat je kot yg akan diulangtayang dalam masa terdekat ni..

4 10 2011
fariza

kak niaga kat ner ????cm best jer bskut akk ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: