Sample biskut raya 2011

29 06 2011

Salam,

Alhamdulillah, nampaknya biskut keluaran LizCookies makin ngetop & ramai gak ejen2 baru yg nampaknya sangat aktif (harap2 begitulah!!!)..  Sample dahpun kehabisan.. ni tengah nak ulangtayang sikit sebelum my production team mula beroperasi untuk biskut2 raya nanti.. Hari Ahad ni will be the last day utk fikirkan sample.. kalau masih ada yg berminat nak jadi ejen, silalah email saya segera at maliza@pic.com.my.  The last batch sample ni very limited ye.. inipun ada 10set dah dibook kan.. buatnya pun belum!!  mungkin tak cukup pun sebab masa yg ada sipi2 ni pun sangat terhad.. dah kene concentrate on the real biskut raya dah..  Lepas habis stok sample ni, saya takkan produce lagi sample tau.. kalau masih berminat nak jadi ejen, tunjuk gambar jelah ye (ampun!!)..

masa saya depan pc ni pun teramat2 lah seco’et je.. malam ni tutup production jap sebab tak cukup korum.. anak2 sakit, so kenelah bagi masa kat anak2 juga.. husband2 pun macam dah mula nak menagih perhatian isteri2 yg siang malam pagi petang sebok kat umah saya ni.. heheheheh.. sian dorang (termasuklah encik abang saya tu..)..  Jadinya, kalau nak respond segera dari saya, please email or call me at 012-6569895, especially kalau nak place bulk orders..

sampai di sini dulu ye.. cau cen dol.. hehehehhe..





Biskut Raya 2011 keluaran LizCookies

20 06 2011

Salam,

Ampun ek dah lama sangat peramkan gambar senarai kuih raya tahun ni.. tak sempat2 nak ngadap pc.. sebok tiap2 malam dengan sample.. Alhamdulillah, sample dah siap & banyak yg dah diedarkan pun…

Tak larat nak citer panjang2.. silalah buat pilihan cepat.. kang order tutup nyesal pulak..

CEREAL KILLER (NEW),  RM22/60+pcs

CHOCO KRUNCH, RM20/60+ pcs

COFFEE WALNUT, RM20/60+ pcs

GREEN PEAS (NEW), RM20/50+ pcs

HAZEL OAT CRISPY (TOP 1 2010), RM22/60+ pcs

ALMOND LOND-JONG (NEW RECIPE), RM22/50+ pcs

OAT OREO (NEW), RM22/60+ pcs

PANDAN COCONUTZ (NEW), RM20/50+ pcs

SEMPERIT DAHLIA, RM20/50+ pcs

ALMOND SLICE (TOP 5 2010), RM22/60+ pcs

SNOW ALMOND (TOP 2 2010), RM22/50+ pcs

SPOT D’ CHOC CHIP (TOP 3 2010), RM22/60+ pcs

SNOW HEART SUJI, RM22/50+ pcs

TART BLUEBERRY, RM24/50+ pcs

TART NENAS, RM24/50+ pcs

ALMOND THUMBPRINT (TOP 4 2010), RM22/50+ pcs

 





Mencari Ejen untuk Kuih Raya 2011

3 06 2011

Mayday, mayday.. ayoyo, sibuk yg amat ni dengan sample mample raya.. so, tak dapek nak citer panjang..

Sape2 yg berminat nak jadi ejen kuih raya LizCookies ini tawon, silalah hantar email to maliza@pic.com.my ye.  Insyallah sample akan siap sepenuhnya by mid of June ni.. gambar2 pun bakal diupload soonest possible.  tak sompek den..

Jangan malu, jangan segan.. cepat2 lah mendaftarkan diri.. kalau rajin nak tolong wat sample ni pun dialu-alukan.. ahakss…