Cereal (Killer) Choc Chip..

18 04 2011

Sorilah ye sebab citer ‘juri2’ tu rasanya tak dapat di-materialize-kan.. sebab ada kukis baru yg sangat d’bomb sampaikan tak sempat2 nak R&D kan kukis lain2 yg melambak2 dalam senarai tu.. tak sudah2 budak ofis ni menempah.. & bebudak ofis ni dah ‘booked’ awal lagi nak jadi juri awam kukis tu.. nampaknya tak dapek ler nak open to public.. sebab juri paling ‘atas’ sekali is my boss.. habih camno..

Ok ni gambar the new kukis yg bakal malatops raya nanti – Cereal (Killer) Choc Chip.. tak menang tangan buat tempahan.. seb baik i buat size XXL.. so, cepatlah habis!! 


Actions

Information

2 responses

23 04 2011
penyulawa

aku smp sudah x pandai2 guna wordpress nih… btw, cookies ko ni nampak sedap, bila nak buatkan utk aku? hehehehe… sbb aku x pandai buat…

3 07 2011
NAIZAH

KAK MTK IZIN COPY PIC YA…NI NAIZAH..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: