Cereal (Killer) Choc Chip..

18 04 2011

Sorilah ye sebab citer ‘juri2’ tu rasanya tak dapat di-materialize-kan..¬†sebab ada kukis baru yg sangat d’bomb sampaikan tak sempat2 nak R&D kan kukis lain2 yg melambak2 dalam senarai tu.. tak sudah2 budak ofis ni menempah.. & bebudak ofis ni dah ‘booked’ awal lagi nak jadi juri awam kukis tu.. nampaknya tak dapek ler nak open to public.. sebab juri paling ‘atas’ sekali is my boss.. habih camno..

Ok ni gambar the new kukis yg bakal malatops raya nanti РCereal (Killer) Choc Chip.. tak menang tangan buat tempahan.. seb baik i buat size XXL.. so, cepatlah habis!!