Tempahan Sepanjang Chinese New Year 2011

4 02 2011

Ampun ampun… dah lama betul meninggalkan my wonderful world of blog ni..  takde mood sampai berbulan2 ek!!

Sepanjang 2 weeks lepas, LizCookies agak sebok dengan tempahan for Chinese New Year.. tapi yg menempahnya mostly malays.. ekekekkeke.. saje nak bagi rezeki kat kitorang.. THANKS A MILLION!!  Ok, saje nak kepoh2 kat sini, tempahan2 yg diterima sepanjang minggu lepas adalah:-

Kek Buah – 2 biji

Moist Walnut Brownies – 10 biji

Tat Nenas – 2 bekas

Snow Almond – 6 bekas

Snow Heart Suji – 5 bekas

London Almond – 5 bekas

 

Hazel Oat – 6 bekas 

Spot d Choc Chip – 4 bekas

Coffee Walnut – 7 bekas

Carrot Walnut Cake – 1 biji

& 25 biji (2.5oz) Chocolate Moist Cupcakes + balancenya 14 biji pun selamat disapu bersih kat ofis i.. Selalunya macam ni la, bila ada yg mula tempah, Insyallah ada je yg mengekor.. tu yg sebok sepanjang minggu..  Ahad ni nak bake 2 biji carrot cake lagi.. next Saturday pulak 10 biji marble kek.. alhamdulillah..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: