LizCookies di Wanita Hari Ini (TV3)

16 08 2010

Ya betul, LizCookies nak masuk tivi!  hehehhehe..  Macam tak percaya bila sorang journalist merangkap pengacara Wanita Hari Ini called saya last week untuk datang buat wawancara & shoot aksi-aksi pembantu-pembantu saya buat kuih di dapur rumah…   Huh, memang gabra giler!   Pembantu-pembantu a.k.a. adik beradik saya sendiri yang selalunya havoc terus jadi pemalu dan pendiam!  masing2 sangat kusyuk & tawadduk buat keje sendiri… hahahhahahah…  baik sungguh dorang.. tak payah saya nak ugut kasi “warning letter” macam selalu.. (gurau2 je dengan dorang bila ada yg tak betul.. saje nak ceriakan suasana..)

Jangan lupa saksikan saya dengan segala “kegigilan-dan-kegagapan-sambil-cuba-nak-control-ayu” pada:-

  • Hari Rabu, 18 August 2010
  • Dari jam 12noon (tak tahu la pulak pkl berapa slot saya keluar)

Kata adik yg interview saya tu, kalau ter”miss” siaran, boleh je gi google cari TV3 Catch-up dan tengoklah muka sendiri berulang2 kali sampai muntah.. (heheheh, itu ayat saya tu..).

Ok, kalau saya berjaya dapatkan videonya, definitely akan post kat sini..


Actions

Information

One response

18 08 2010
laila

tahniah kak… nti nk google balik malam ni… hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: