Biskut Raya Pilihan – Top 5

12 08 2010

Salam Ramadhan semua..

Alhamdulillah, tempahan makin meningkat sekarang.. production team pun semakin gigih bekerja, siang dan malam.. (production malam kene buat lepas solat terawih la.. ingatan utk diri sendiri – dunia kita cari, akhirat pun kita cari..)

Tempahan masih dibuka sehingga seminggu kita berpuasa ye.. jangan tunggu lagi, cepat2 lah buat pesanan anda.. last2 minit nanti menyesal kalau takde kuih raya yg best2 untuk disajikan.. Okay, untuk pengetahuan semua, Biskut Raya Pilihan 2010 setakat ini (top – 5) adalah:-

Nombor 5:  Tart Blueberry

Nombor 4:  Almond Thumbprint

Nombor 3:  Snow Almond

Nombor 2:  Spot d’ Choc Chip

Dan pemenangnya (setakat hari ini) adalah:  Hazel-Oat Crispy

Macam tak percaye, ketiga2 biskut baru mengungguli carta tahun ini.. 

Tahun ni memang banyak kejutan..  Ada satu lagi kejutan yang tak sabar2 kami nak share dengan semua.. tapi tunggulah hari Isnin nanti saya update, Insyallah.. takut tak jadi kang, malu plak orang kampung semua dah tahu!!.. hehhehehe.. tungguuuuu…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: