Salam Ramadhan

4 08 2010

Salam,

Rasa-rasanya semua muslimin dan muslimat dah ternanti-nanti ketibaan Ramadhan yang bakal menjengah tak berapa hari lagi..  Sekarang ni persiapan menyambut Ramadhan pun sama hebat macam persiapan menyambut Syawal gak..  Banyak jugak majlis tahlil, kenduri-kendara atau setakat makan beramai2 dengan ahli keluarga besar saya & kawan2 ofis..  Seminggu dua ni saya mmg menambah berat badan sungguh!!!   Apapun, alhamdulillah syukur.. rezeki Allah..

Dalam kesebokan saya men-distribute samples, banyak pulak tempahan Pre-Ramadhan yang diterima.  Asyik keje “mengulang-tayang” sample & pre-Ramadhan orders jek..  Rasanya hampir 50 botol permintaan pre-Ramadhan ni.. Tapi syukur sangat2, itu tanda sokongan pada kuih raya LizCookies kan.. lagipun boleh la buat tambah2 modal pusingan!

Ok, kembali pada tujuan asal posting ni.. Kami di LizCookies ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat terutamanya kepada pengunjung-pengunjung LizCookies Shop, semoga Ramadhan kali ini membawa sejuta keberkatan buat kita.  Jom kita sama-sama doa:-

” Ya Allah Ya Tuhanku, redhalah dan terimalah segala amalanku di bulan Ramadhan ini serta ampunilah segala dosa-dosaku yang telah lalu.. amin”

Terimalah e-kad dari kami khusus untuk pengunjung LizCookies Shop merangkap potential customer kami…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: