Another hit for 2009 – Snow Almond a.k.a Kaswi?!!

11 08 2009

Cuba tengok gambar kukis kat bawah ni.. macam kuih kaswi kan?  Kalau sekadar tengok gambar, memang sebijik nampak cam kuih kaswi…  tapi inilah gambar kukis baru tahun ni, Snow Almond.   Diadun dengan serbuk badam + esen kopi, pastu dicelup dalam coklat cair dan akhirnya disalut dengan breadcrumb (serbuk roti)…  hmm, citer macam sedap.. tapi kata orang memang sedap pun!!

Saya sebenarnya musykil jugak cemana Snow Almond ni berjaya menakluki hati raaaamai orang (but me!).  Boleh dikatakan semua orang yg rasa Snow Almond ni akan jatuh cinta & makan berulang2…  nampaknya sejarah Cookies in Black tahun lepas akan berulang!..  Jangan lepaskan peluang utk dapatkan Snow Almond ni ye… kang kalau lambat order & “di sana menyesal”, di sini tak dapek nak nolong ye… hehehhehe

P7240040

P7240049

P7240052

P7240051


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: