Another hit for 2009 – Snow Almond a.k.a Kaswi?!!

11 08 2009

Cuba tengok gambar kukis kat bawah ni.. macam kuih kaswi kan?  Kalau sekadar tengok gambar, memang sebijik nampak cam kuih kaswi…  tapi inilah gambar kukis baru tahun ni, Snow Almond.   Diadun dengan serbuk badam + esen kopi, pastu dicelup dalam coklat cair dan akhirnya disalut dengan breadcrumb (serbuk roti)…  hmm, citer macam sedap.. tapi kata orang memang sedap pun!!

Saya sebenarnya musykil jugak cemana Snow Almond ni berjaya menakluki hati raaaamai orang (but me!).  Boleh dikatakan semua orang yg rasa Snow Almond ni akan jatuh cinta & makan berulang2…  nampaknya sejarah Cookies in Black tahun lepas akan berulang!..  Jangan lepaskan peluang utk dapatkan Snow Almond ni ye… kang kalau lambat order & “di sana menyesal”, di sini tak dapek nak nolong ye… hehehhehe

P7240040

P7240049

P7240052

P7240051

Advertisements