LizCookies 2009 – Kek

15 07 2009

Salam,

Macam biasa, bila dah hampir tiba “saat” itu, maka promosi LizCookies pun akan bermula lah.. Tahun ini LizCookies mengembangkan ‘sayap’nya lagi dengan memperkenalkan produk2 baru iaitu KEK KUKUS BUAH (buatan LizCookies), KEK LAPIS dan ROLL LAPIS yang didatangkan dari pembekal-pembekal yang telah lama berkecimpung dalam bidang lapis melapis ni (juga dibuat secara home-made).

 

Kalau ada yg berminat jadi agent untuk LizCookies (untuk biskut & kek) ataupun nak borong untuk bukak booth somewhere ke or nak prepare untuk hamper, silalah hubungi saya di 012-6569895 or dandinie@yahoo.com. Jangan tunggu lama-lama ye, nanti menyesal tak sudah, kene tunggu next year pulak..

 

Ok, mari kita saksikan pulak senarai kek pilihan tahun ini.. gerenti hit!!

KEK KUKUS BUAH (Golden Churn)kek buah 2

KEK LAPIS INDOCAFE PANDANIndocafe

KEK LAPIS ASAM MANISkeklapis asam manis

ROLL LAPIS KINCIR ANGINroll lapis kincir angin

ROLL LAPIS MOZEKRoll Mozek

ROLL LAPIS KETUPATRoll Lapis Ketupat

KEK LAPIS CLASSIC

P7160134

KEK LAPIS BUAH CAMPURAN – COMING SOON!!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: