LizCookies – Siaran Ulangan

7 07 2009

LizCookies 2010 will be finalized soon.. but certainly all 12 cookies below will still be in the list..  with some modification + addition..

Please refer to Page on Agent for Raya Cookies 2010 for updates (click on tab above)..

Akhirnya, senarai kukis 2009 berjaya jugak difinalizedkan..  cuma sejak ‘pemergian’ camera ku itu, susah sungguh nak posingkan kukis2 yg dah dicuba.. mengharapkan belas ikhsan kawan2 yg ada camera kat opis ni jelah.. hadoi, seksa!!! 

Back to the point, saya mencari Pegawai Pemasaran LizCookies (aka ejen) untuk turut sama memeriahkan suasana disamping peluang untuk earn extra income..  Kalau berminat, let me know.. drop me a line at maliza@pic.com.my.  Tahun ni ada 12 jenis kukis dan ditambah dengan kek yg pelbagai jenis.. ada kek buah and varieties of kek & roll lapis.. so, market agak meluas sikit, grab this opportunity to earn more..

Tugas Pegawai Pemasaran ni senang je.. cuma tolong edarkan sample, follow up & ambik order..  What you’ll get:

  • Setiap 1 bekas kukis, you’ll get RM2.00
  • Setiap 1 biji kek, you’ll get RM5.00
  • Setiap 1 roll lapis, you’ll get RM2.00

Senang kan? 

Senarai nama kukis for this year:-

  • Chocolate Almond Slice
  • Chocolate Chip Spotties
  • Cookies in Black
  • Beautiful Daisy
  • Snow Heart Suji
  • Crunchy Chocolate Rice
  • Coffee Chocolate Chip

New Cookies:-

  • London Mama
  • Tart Roll
  • Chocolate Krunch
  • Semperit Dahlia
  • Snow Almond

Senarai Kek:-

  • Kek Kukus Buah
  • Kek Lapis Betawi
  • Kek Lapis Prune
  • Kek Lapis Indocafe Pandan
  • Kek Lapis Asam Manis
  • Roll Lapis Ketupat
  • Roll Lapis Kincir Angin
  • Roll Lapis Mozek

So, tunggu apa lagi?  Ada banyak produk untuk ditawarkan.. jangan lepaskan peluang untuk jadi Pegawai Pemasaran LizCookies!

Syarat-syarat lain:-

  • Minimum order 10 bekas kukis & 2 biji kek
  • Sample is free TETAPI deposit (refundable) akan diambil sewaktu sample diberikan (ramai yg take advantage mintak free sample banyak tapi pastu takde order or sikit sangat.  Jadi terpaksa la buat cenggini)
  • Tarikh akhir hantar order akan diberitahu kelak (last minit selalunya tidak akan dilayan)
  • 30% deposit mesti di bank-in into my Maybank account 2 days after placing order.
  • Self pick-up is preferred.  Otherwise, kita meet half way ke… to be determined upfront.

Chocolate Almond SliceChocolate Almond Slice

Chocolate Chip SpottiesChoc Chip Spotties

Cookies in BlackCookies in Black

Coffee Chocolate ChipCoffee Chocolate Chip

Crunchy Chocolate RiceCrunchy ChocRice

Snow Heart SujiSnow Heart Suji

Beautiful DaisyBeautiful Daisy

Tart RollTart Roll

London MamaLondon Mama

Chocolate KrunchChocolate Krunch

Semperit DahliaSemperit Dahlia

Snow Almond


Actions

Information

2 responses

30 08 2009
laila

salam..
kak liz,
sy dh try choc chip spotties akak ni..
sedapppppppp!!!
thanks for sharing d recipe…

3 09 2009
Aiza

liz lupakan kita… kita tak rasa pun lagi biskut2 raya liz.. huhu..

xpelah, maybe sibuk kut… tahun ni, mood aiza untuk buat biskut raya teramatlah teruja sgt2… nak try buat biskut liz.. tapi xde recipe.. kalo boleh share recipe untuk biskut cookies in black, almond slice ngan snow almond best jugak…

so far aiza dah buat 3 jenis biskut, tapi biasalah, setahun sekali punya projek, hangus, hancus.. nasib baik la untuk makan kat umah aje.. hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: