LizCookies 2009 – Kek

15 07 2009

Salam,

Macam biasa, bila dah hampir tiba “saat” itu, maka promosi LizCookies pun akan bermula lah.. Tahun ini LizCookies mengembangkan ‘sayap’nya lagi dengan memperkenalkan produk2 baru iaitu KEK KUKUS BUAH (buatan LizCookies), KEK LAPIS dan ROLL LAPIS yang didatangkan dari pembekal-pembekal yang telah lama berkecimpung dalam bidang lapis melapis ni (juga dibuat secara home-made).

 

Kalau ada yg berminat jadi agent untuk LizCookies (untuk biskut & kek) ataupun nak borong untuk bukak booth somewhere ke or nak prepare untuk hamper, silalah hubungi saya di 012-6569895 or dandinie@yahoo.com. Jangan tunggu lama-lama ye, nanti menyesal tak sudah, kene tunggu next year pulak..

 

Ok, mari kita saksikan pulak senarai kek pilihan tahun ini.. gerenti hit!!

KEK KUKUS BUAH (Golden Churn)kek buah 2

KEK LAPIS INDOCAFE PANDANIndocafe

KEK LAPIS ASAM MANISkeklapis asam manis

ROLL LAPIS KINCIR ANGINroll lapis kincir angin

ROLL LAPIS MOZEKRoll Mozek

ROLL LAPIS KETUPATRoll Lapis Ketupat

KEK LAPIS CLASSIC

P7160134

KEK LAPIS BUAH CAMPURAN – COMING SOON!!

Advertisements




LizCookies – Siaran Ulangan

7 07 2009

LizCookies 2010 will be finalized soon.. but certainly all 12 cookies below will still be in the list..  with some modification + addition..

Please refer to Page on Agent for Raya Cookies 2010 for updates (click on tab above)..

Akhirnya, senarai kukis 2009 berjaya jugak difinalizedkan..  cuma sejak ‘pemergian’ camera ku itu, susah sungguh nak posingkan kukis2 yg dah dicuba.. mengharapkan belas ikhsan kawan2 yg ada camera kat opis ni jelah.. hadoi, seksa!!! 

Back to the point, saya mencari Pegawai Pemasaran LizCookies (aka ejen) untuk turut sama memeriahkan suasana disamping peluang untuk earn extra income..  Kalau berminat, let me know.. drop me a line at maliza@pic.com.my.  Tahun ni ada 12 jenis kukis dan ditambah dengan kek yg pelbagai jenis.. ada kek buah and varieties of kek & roll lapis.. so, market agak meluas sikit, grab this opportunity to earn more..

Tugas Pegawai Pemasaran ni senang je.. cuma tolong edarkan sample, follow up & ambik order..  What you’ll get:

  • Setiap 1 bekas kukis, you’ll get RM2.00
  • Setiap 1 biji kek, you’ll get RM5.00
  • Setiap 1 roll lapis, you’ll get RM2.00

Senang kan? 

Senarai nama kukis for this year:-

  • Chocolate Almond Slice
  • Chocolate Chip Spotties
  • Cookies in Black
  • Beautiful Daisy
  • Snow Heart Suji
  • Crunchy Chocolate Rice
  • Coffee Chocolate Chip

New Cookies:-

  • London Mama
  • Tart Roll
  • Chocolate Krunch
  • Semperit Dahlia
  • Snow Almond

Senarai Kek:-

  • Kek Kukus Buah
  • Kek Lapis Betawi
  • Kek Lapis Prune
  • Kek Lapis Indocafe Pandan
  • Kek Lapis Asam Manis
  • Roll Lapis Ketupat
  • Roll Lapis Kincir Angin
  • Roll Lapis Mozek

So, tunggu apa lagi?  Ada banyak produk untuk ditawarkan.. jangan lepaskan peluang untuk jadi Pegawai Pemasaran LizCookies!

Syarat-syarat lain:-

  • Minimum order 10 bekas kukis & 2 biji kek
  • Sample is free TETAPI deposit (refundable) akan diambil sewaktu sample diberikan (ramai yg take advantage mintak free sample banyak tapi pastu takde order or sikit sangat.  Jadi terpaksa la buat cenggini)
  • Tarikh akhir hantar order akan diberitahu kelak (last minit selalunya tidak akan dilayan)
  • 30% deposit mesti di bank-in into my Maybank account 2 days after placing order.
  • Self pick-up is preferred.  Otherwise, kita meet half way ke… to be determined upfront.

Chocolate Almond SliceChocolate Almond Slice

Chocolate Chip SpottiesChoc Chip Spotties

Cookies in BlackCookies in Black

Coffee Chocolate ChipCoffee Chocolate Chip

Crunchy Chocolate RiceCrunchy ChocRice

Snow Heart SujiSnow Heart Suji

Beautiful DaisyBeautiful Daisy

Tart RollTart Roll

London MamaLondon Mama

Chocolate KrunchChocolate Krunch

Semperit DahliaSemperit Dahlia

Snow Almond