Donut my love..

20 10 2008

I made these some time back (before Ramadhan)…   saje suka2 buat love shape… but now i know, sebenarnya ada sebab acuan donut direka macam tu (kosong kat tengah).. pasal bila buat love shape ni (especially with this recipe), dia ada ruang angin kosong kat tengah2… tapi kalau buat style donut biasa tu, takde pulak… but cantik jugak rupa dia kalau buat love shape ni..

Next time kalau nak buat donut lagi, nak try guna donut cutter yg laaagi besar sebab semalam masa makan petang kat Istana Budaya (sementara tunggu my daughter buat rehearsal), makan donut kat cafe kat dalam tu..  donut dia lembut jugak (tapi yg i buat laaaaagi lembut!!) tapi nampak sooo gebu and tempting sebab dia buat besar2..  

Recipe dah bagi earlier kan, so refer posting yg lepas2 ye..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: