Tempahan Ditutup… & LizCookies di Bukit Jalil

10 09 2008

Assalamualaikum & Salam Ramadhan,

Sorry ye tak sempat2 nak update blog sebab banyak bercuti menyiapkan tempahan (boss cuti sepanjang Ramadhan, so ambik peluang cuti wat kuih la…).  Bila balik ofis, bersilat pulak dengan keje2..

Anyway, saya nak ucapkan berjuta2 terimakasih kepada yang bertanya & mengorder tu..  I received a call from one Chinese lady from Penang, asking me if i would accept her bulk order which i regretfully had to turn down…  If you’re still ‘tuning in’ to my blog, perhaps we can do business next year!  Do call me earlier so that i can make preparation.

Ada juga yg berminat nak jadi agent tapi agak terlewat sebab masa tu dah hampir2 nak tutup order.. minta maaf ye, next year Insyallah…

Sebenarnya tempahan sudahpun ditutup pada hari Isnin yang baru berlalu… Sekiranya ada yang masih berminat & ada rancangan utk jalan-jalan cuci mata (+ buang duit.. hehehhe) di Bukit Jalil Karnival Borong, sila kunjungi booth adik saya yang terletak di sebelah booth carpet (ekceli, saya pun lom penah pegi).  Company adik saya, Hasil Sama Services (http://hasilsamaservices.blogspot.com ), ada juga mengambil some of my cookies (not all types ye).  Dia pun ada jugak jual kerepek..  So, silalah menjengah2 booth adik saya tu ye…

Last but not least, terimakasih di atas sokongan anda, Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya..


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: