Juadah di Pagi Syawal

24 10 2007

After four years of waiting, FINALLY, i had the chance to celebrate my first day of Hari Raya with my family.  So, dapatlah merasa ketupat nasi yg dah lama sangat ku idam-idamkan tu… kene pulak ngan kuah kari ayam mak, ngan kuah kacang, ngan rendang daging.. ooohhh indahnya dunia!!!  (but of course, ada banyak gak tragedy yg tak indah dan memilukan.  Takyah la nak kenang2, wat sedey je kang!).

Tengok gambo je ek coz dah sah2 ler resepi tak tau pasal mak yg masak.. tau melantak je!

dsc01502.jpg

dsc01504.jpg

dsc01505.jpg

dsc01506.jpg

dsc01498.jpg


Actions

Information

2 responses

3 11 2007
MamaFaMi

Ahakss…you’re not alone in {quote}resepi tak tau pasal mak yg masak.. tau melantak je!{unquote}. Mama pun cam tu gak….hehehe…let’s shake hands! Huhuhu.. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, biar lambat asal wish…hihihi…

6 11 2007
yongpuchong

Mama, mmg lah tak leh lawan masakan mak kan.. best giler.. Selamat Hari Raya kat mama gak.. saya bengang betul la ma, tak berjaya2 gi kat blog mama coz company saya block.. selalu dengar citer jek..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: