Let’s Swirl, Babe..

7 09 2007

Did this last nite for Nas (or is it spelled Naz?).. thanks for the order, anyway… & these are such a simple design & i lurrrrvvee to accept order of this nature.  Let’s swirl, babe..

Hope she likes it!

dsc01366.jpg

dsc01366.jpg

dsc01365.jpg

dsc01364.jpg

dsc01363.jpg

dsc01361.jpg


Actions

Information

10 responses

26 09 2007
lelo

kak…
nak mintak resepi utk cupcake buleh tak???
choc n vanilla…

mekasih….

1 10 2007
Mei

yum! pwetty .. O_O

5 10 2007
yongpuchong

lelo,

dah dapat resepi dah dicuba ke belum? jangan perap je ye…

Mei, thanks..

16 04 2008
Sheila

halluu..
nak tanya kat kak liz, beli kat mana nozzle tip swirl tu..i rasa u pakai wilton #1M 2110 kan?..I dah puas cari kat bakery tp takder jual laa..harap boleh tolong saya..tq in advance!

30 04 2008
yongpuchong

Sheila, sorry dah lama tak sempat tengok blog ni.. kesebokan melanda.. akak tak berapa ingat nozel apa sebab beli yg loose punya, bukan satu set. Melambak2 ada kat Bagus or Yen. Tengok nozel bintang pecah 6 kot.. sori ek, skarang dah lama tak pegang nozel.. malas banget!!

2 05 2008
Sheila

thanks yer kak..really appreciated it..mmuuuaahhhh..hehehe..ciuman mesra sebab tak kedekut ilmu!..

19 08 2008
nazhatul

hye kak liz…
bestnya tgk blog akak ni..hmm akak sy nk mintak tlg akak ni..actually sy tertarik ngan cupcakes coklat akak..sy da buat cupcakes coklat tp keras pas tuh merekah..akak leh ks resepi x??sy tgk akak punya cantik jek..arap dpt kongsi resepi..tq..

2 09 2008
yongpuchong

Thousand apology dek nazhatul.. akak bizi tahap gaban sampai tak perasan your comment. Jap lagi akak email ye.. rasa macam ada dah resepi ni posted earlier tapi akak pun tak jumpa kat mana..

11 06 2009
nidkl

Hai Liz
permintaan utk buttercream u yg mengancam. Tq

12 06 2009
nidkl

Yong

Thanks a million on your fast feedback. Semoga murah rezeki dan sihat selalu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: