Happy Birthday To Ehm Ehm…

3 09 2007

Hehhehehehe, malu plak nak ngaku besday sendiri…

My first birthday wish came from Sally.. a few minutes lepas tu, Zit… As usual, i would expect birthday wishes from my two best friends ni jugaklah… my hubby pun entah2 lupa… buat derk jek… last wiken gi bersantai kat pantai morib.. coz hubby ada rugby tournament kat situ.. so, memang dah boleh expect kene tinggal kat bilik hotel sepanjang hari…

Bila dah petang tu, moncong dah panjang dah.. sedey bila hubby still buat tatau je, call pun tidak.. but somehow, the day ended with this….

         dsc01359.jpg

dsc01360.jpg

Nasib baik ingat.. ingat nak lancar serangan balas 9 September nanti.. hehhehehehe..


Actions

Information

3 responses

4 09 2007
lelo

happy birthday kak!!!!!!!!
semoga bahagia sepanjang hayat…. insyaallah…

4 09 2007
sally

see! i told u so!…😉 i wonder stevie wonder gak if u were to bake yr own cake… ahak!!!!

7 09 2007
yongpuchong

lelo & sally… thanks dear.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: