Cookies Buffet

18 07 2007

My hubby wasn’t around last weekend.. on Sunday, i got ‘stuck’ in my kitchen from 11am till almost 6pm, making these…. Since fasting month is approaching, need to start looking for new recipe… some of these are really great, some are just so-so.. but none was awful..

Happy craving!

dsc01256.jpg

dsc01253.jpg

Coffee Choc Chip – superb!

dsc01251.jpg

Nestum Biscuit – so-so

dsc01246.jpg

Crunchy Choc Rice – superb!

dsc01237.jpg

Ice-cream Biscuit – superb!

dsc01244.jpg

Coconut Crunchy – superb!

dsc01241.jpg

Peanut Butter Cookies – not bad!

dsc01233.jpg

Choc Tipped Cookies – not bad!

dsc01248.jpg

Choc Chip Spotties – superb!


Actions

Information

6 responses

19 07 2007
sally

that coconut crunchy mmg nampak menggiurkan… telan air liur jea la… pic only 4 display, nak buat camna? so bila boleh dpt sample raya? ahak!!! puasa last year pun merangkak nak abiskan dah tanya sample raya… bengonggg!!

19 07 2007
yongpuchong

ekceli kan coconut crunchy tu dah terover bakar!! kira cam camera trick arr… hehhehehe.. but still very the nice one (for me la). ada orang kata, biasa jek.. Sample, Insyallah akan dapat before mid August.. this year macam lagi meriah nak market kot pasal dah dok puchong, ramai assistants..

23 07 2007
MamaFaMi

Alahai…nak biar kami terus craving ke? Sebab tak de resipi yang boleh dicuba…:D

24 07 2007
Adik Fara...

kak yong nampak sedapnye…..
bila nak bg mak buyong nie rase..heheheheh….

24 07 2007
yongpuchong

MamaFaMi, i’m sooo honored mama tinggalkan “jejak” kat sini.. thanks.. resepi dah retype tapi masih lom berjaya upload.. manjang problem.. meh bagi email add, saya forwardkan..

24 07 2007
yongpuchong

mak buyong ooooi, meh ler datang umah kita yg cuma sekangkang kucing je jaraknya.. cookies tu dok bersusun ateh meja, takde sape nak ‘layan’ dia..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: