Hmmm, sedapnya..

9 07 2007

Tengok gambar jelah ye geng… Last Saturday, 070707, buat majlis harijadi Danisya secara ‘tertutup’.. version low budget & version orang malas… dah 9 tahun buat yg agak grand, this year dah malas..  so, masakpun seringkas yg boleh..  Selain dari dishes kat bawah ni, ada gak yg terlupa nak diposingkan, i.e. bread pudding, bubur kacang durian, nasi goreng cina + sambal udang (ihsan my sis, Ima – tenkiu).  Thanks gak pada along yg merajinkan diri menggoreng mee…

Selamat menjamu mata!!

dsc01206.jpg

dsc01203.jpg

dsc01202.jpg

dsc01200.jpg

dsc01198.jpg

dsc01197.jpg

dsc01196.jpg

dsc01195.jpg

dsc01194.jpg


Actions

Information

4 responses

12 07 2007
sally

hmmm… among all i like the potato salad best… well, dah mmg itu my fav kind of dishes pun…. sayangnya i ala2 shy cat nak mintak tapau…. ahakk!!

12 07 2007
zit

wow… ini kau kata tak grand lis?? kira ok la tu. cantik bebenor aku tengok ayam tu bergolek2 atas pinggan tu. nak resepi leh? since sally dah test
potato salad ko yang sedap tu, dah boleh kira jadi hidangan wajib setiap kali buat makan2 tu….kan kan kan

12 07 2007
sally

weiii zit… ayam tu mmg NAMPAK cantik bergolek… tp rasa nya blum bleh tanding kenny roger’s la… ahakkk!!!

12 07 2007
yongpuchong

zit & sally, potato salad tu sempoi gilers nak buat & jadik lebih sedap sebab lan yg buat.. sally, ko ngada tau! salad tu bebudak bukan makan, banyak lebih! Ayam tu kompem takleh tanding kenny rogers.. tapi sedap gak!! kan sally kan.. hehehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: