Happy Father’s Day

11 06 2007

Hari ni mood tulis in bahasa plak.. Cuppies kat bawah ni buat especially untuk celebrate Father’s Day.. rasanya only next week kan?  tapi my kakak ipar nak buat yesterday (supposedly)… tapi sampai ke malam hujan tak berenti.. so, agak susah nak kumpulkan semua fathers yg ada w/pun jarak rumah masing2 cumalah beberapa steps perjalanan jek.. hehehhe.. tu yg bagusnya dok dekat2 tu.. So i guess postpone ke tonite la kot..

I’m sure bapa2 yg terlibat tak baca my blog, so they wouldn’t know apa yg akan berlaku nanti.. hehehhehe..  ni anak-anak nak ‘mengerjakan’ bapak masing2 la ni.. so, cuppies yg kat bawah ni utk makan-makan…

Cuppies yang kat bawah ni pulak sengaja bagi extra buttercream, lagi banyak lagi best kata bebudak tu.. utk dibuat masker kat muka father masing-masing.. hehehhehehe..

hmmm, notty betul ek bebudak zaman sekarang ni.. nanti kalau sempat saya snap muka2 yg penuh dengan buttercream tu, saya postkan kemudian ek.. hehehhehe..

Anyway, utk semua bapa2 khususnya yang kat umah tu – abah Mohari, Lan, Amin, Megat, Is, Zam & tak lupa pada Angah, “Selamat Hari Bapa”..  We love you!


Actions

Information

4 responses

12 06 2007
Adik Fara...

akak yong..utk am takde ke..
heheheh..wlpun belum bergelar bapa..(in proses)
fara nak juga buat masker kat am..
hahahaha….

14 06 2007
yongpuchong

ekekekke.. korang still lagi ‘in the making’. Kang dah terbukti kang baru leh joen.. Tapi klu nak wat masker gak, no hal.. ambik berkat!! hehehehhe..

2 07 2007
nadirah

assalamualaikum..

kak leez..
bole bg quotation utk cup cakes yg macam father day punya tu. lokasi akak kat mana ek?

ok..terima kasih.

3 07 2007
yongpuchong

Nadirah, akak kat puchong.. u kat ne? akak wat kek ni suka2 jek, tak buat besar2an.. klu nak order, leh bagi kontek no & email add..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: