Chocolate Cake for Darling Daddy?!

23 05 2007

Arfah, thanks for your order.. You’ve been very supportive to my part-time biz… Hope your family will love the cake..  Sorry, otak jam malam tadi, lama termenung fikir nak deco cemana..

dsc01091.jpg

dsc01094.jpg

dsc01095.jpg

dsc01093.jpg

dsc01092.jpg


Actions

Information

2 responses

24 05 2007
Arfah

Dear Liz,
TQ for the lovely cake. Everybody likes it…… My hubby pun suke sangat…. Darling I @ Daddy Aiman terlupa birthday dia.. Bila I wish him “Happy B’day” terkezut la pulak dan lebih terkezut bila balik malam tadi, ada cake yg. cantik tu…..

Next one will be Aiman’s B’day on 3rd June. Boleh ke awak buat utk dia? Sunday la pulak….

Kita dah promote kek awak satu opis…..

24 05 2007
yongpuchong

Awak, am sooo glad to hear that.. risau gak klu2 ada yg tak kene ngan tekak ke.. alhamdulillah.. and thanks sebab promote kan kek kita tu ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: