Photos during my bro’s wedding (13 May 07)

15 05 2007

dsc00973.jpg

Pelamin yang digubah indah oleh my abang ipar (Megat) yg tersangatlah creative.  Simple but elegen.. i loikeee…

dsc01022.jpg

The Flower Girls…

dsc01021.jpg

Princesses (Sara & Sofea) dengan sukarelanya bergambar dengan prince charming yang menjadi rebutan diorang (Iman).. hehehhe..

dsc01014.jpg

Twins kesayangan semua orang (my sis, tati, punya anak).

dsc01057.jpg

dsc01055.jpg

Anak-anak berebut gula-gula dan duit.. my daughter dapat banyak gak duit tu, but as usual, hilang entah ke mana…


Actions

Information

8 responses

16 05 2007
Ayu Liana

Yong..sukenye tengok pelamin tu..memang cantiik :-))
ayu dah link blog yong kat blog ayu yee..:-))

16 05 2007
yongpuchong

Ayu, thanks datang melawat.. & thanks link kan blog kita kat blog ayu.. Nanti kita pun link kan blog ayu ye.. biar lagi meriah!!

17 05 2007
Puan Amran

kak yong…cuba tgk..
betul2…pegapit pun join rebut gula2..hehehehe..

17 05 2007
zit

yo…yo… and why is the pelamin so walllaaa…!!!
rasa macam nak bersanding lagi sekali boleh tak? nak yang macam dalam gambo tu gak…uuwaaa….

18 05 2007
yongpuchong

fara, betul la.. baru perasan.. cizzz kurengg sopan betul si pengapit ni ye.. hehehehe..

18 05 2007
yongpuchong

zit, nak sanding ngan sape plak? kuangkuangkuang.. tapi agree with you, pelamin tu memang kellasss… ada style la..

21 05 2007
sally

too bad that we missed the wedding… but errr klu x silap pndangan biru mata hitamku danisya pun one of the flowers girl ke? cam janggal lak tgk dia bergaun2 gitu… ahakk!!

22 05 2007
yongpuchong

sally, memang nampak semacam sungguh danisya bergaun cam tu kan.. hehehhe.. klu rambut dia panjang, not so bad, tapi diapun sama cam mak dia yg selesa rambut pendek. Nak kene hantar dia gi grooming class kot.. baru nampak feminin..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: