Marble Cake

15 05 2007

dsc01077.jpg

dsc01079.jpg

dsc01060.jpg

dsc01080.jpg

This is another cake for my bro’s wedding.. I’ve shared the recipe in my previous posting..  This is one of my favourites..  easy to make and the recipe is easy to remember.


Actions

Information

3 responses

27 08 2007
lelo

Salam…
hi kak jeni..

salam perkenalan…
baru jerk join resepidotnet nih…mmg best btol..banyak leh wat reference…

semlm try wat marble cake ni..
tp saya bahagi 2 adunannye sbb cam banyak sangat…tp mase nk bakar… terasa sikit plakkk…
nyesal tak ikot adunan sebenar..
hasilnye…
mmg sedapp….!!!!!!!!

lelo-27082007

27 08 2007
yongpuchong

Salam dek lelo,

Ni adik yg konpius ke akak ni? Ni bukan blog ResipeNet. & ni yong, bukan jeni tuanpunya RN tu. Nak masuk situ, cuba click kat link yg akak dah buat.. RN memang best gilos.. blog akak ni jauh panggang dari api..

Anyway, mekasih datang cni & menerai kek ni.. alhamdulillah lelo sukak kat kek ni.. banyak resepi yg malas nak type tapi klu lelo suka, just request ye..

4 09 2007
lelo

wsalam…
opsss.. opsss…
bile dh dikaji2… mmg silap org daaaaaaa….
sbb rasanye ari tu click link dr kak jeni…
silap kott…heheh..sorry yerr…

mmg dah masuk resepidotnet tu…
n dpt masuk hpage akak ni pon dr resepidotnet laaa kak…
cuti minggu lepas wat lagik… ikot betol2 satu adunan…mmg jadikkk!!!!!
ingat raya ni pon nak wat utk mak satu n mak mertua satu…insyaallah….

thanks kak….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: