Instant Puff

11 05 2007

puff3.jpgEh, tak tayang lagi gambo & resepi instant puff ni ye.. ish, kejam, kejam… lupa la.. sebok plak tu.. fikiran pun tak tenang mengingatkan wedding my bro this sunday.. letih!

Ok, resepi simple mimple je..  Beli ready made Roti Paratha (brand Kawanku is the best).  Roti tu yg kaler putih tau, bukan yg half baked punya… Kerat dua roti tu.. Pastu bubuh inti (sardin ke tuna ke.. jgn boh kucing sudah ler..) .  Pastu tutup dia jadikan tiga segi.. pastu hujung yg nganga tu just tekan dengan garpu.. pastu wat corak pakai pisau kat atas dia… pastu sapukan kuning telur.. pastu bakar utk 20 – 25 minit, api 180C.  Pastu ngap… senang kan?

puff1.jpg


Actions

Information

2 responses

17 05 2007
zit

lis……….. aku laparrrr tengok puff daddy niee….yummy yummyy

18 05 2007
yongpuchong

kikiki… puff ni mmg sonang tahap gaban ni zit.. & sangat seshuai makan ngan daddy amirul.. heheheh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: