Lagi lagi cuppies

26 03 2007

diya5.JPGThese cuppies were orders from my sister in law last week.. she wanted the first batch on Friday (for her daughter Nadhirah to celebrate with friends in school) and the second batch was for Saturday – celebrate with family members..

diya2.JPG

diya6.JPG

diya4.JPG

diya-9.JPG

I’m soooo glad that the ustazahs love the cakes.. said they’re very tasty..  huh, lega nooooo..

Oklah, dah sakit kepala.. and not feeling like thinking anymore.. wanna go home..


Actions

Information

6 responses

10 04 2007
Fieza

Assalamualaikum Liz,

Cantik sungguh deco kat cuppies tu….Fieza ada satu
soklan….Liz guna nozzle no brape utk wat bunga warna pink kat cuppies.

TQ…

12 04 2007
yongpuchong

Wa’alaikumsalam Fieza,

Mekasih dtg melawat. Saya guna nozel Korea No. 22 tu. Kalau takde tu, guna je memana nozel yg sama waktu dengannya.. janji yg boleh buat bunga, then u swirl kan saje..

30 07 2007
mirna

malu weh kalau buat jual cam tu. kalau aku mesti nak minta duit balik. the frosting dahlah nampak sungguh tak pro but the work! soooooo cincai. especially the writing part. tapi agaknya standard orang mesia/melayu cam ni je.

30 07 2007
yongpuchong

mekasih en/cik mirna… alhamdulillah, nak jugak tengok2 cuppies kat sini ye.. tak kesah lah awak nak cakap apa… no big deal..

30 07 2007
mamazieza

hehehe.. memanglaa nampak tak pro.. dah ditulis pun.. tu baru percubaan..dan yang order pun nak beri semangat.. kan kita ni semangat orang malaysia..tak salah percubaan permulaan tak menjadi..janji kita cuba dan cuba dan berusaha dan akhirnya kita berjaya… kata-kata pujian ataupun kejian adalah semangat untuk terus menerus meniti kejayaan.

31 07 2007
linda

pro ke tak pro apa kisah..janji mencuba…dr mencuba tu la boleh jadik perfect…mana ada org buat sesuatu terus jadik pro N perfect…dok gitu..hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: