Fabulous donut.. my fav..

26 03 2007

donut.JPG

Opps, i’m supposed to go home.. but i HAVE to put up this..

Told ya I lurrrrrve donut..  i made 2 batches yesterday coz my frozen donut is in great demand.. hahahhaha..  and for tea at my mum’s house, i brought these over.. also sold out in no time.. at first, Danisya was like, ergghhh donut again!..  But somehow, she took one.. and another one.. No one can resist donut!   Look at the pics and tell me you can..

FOR RECIPE, PLS REFER TO PREVIOUS POSTING – DONUT OH DONUT..

donut2.JPG

donut3.JPG


Actions

Information

13 responses

27 03 2007
Nini

Yong,

Ni resipi donut Chef Li ke? Mcm best sgt ni………gebuss the gedebusss……..I buat tak mcm gebus gitu. Ni nak kena buat lagi ni…Syabas.

27 03 2007
yongpuchong

Nini, thanks datang melawat.. yup, resepi Chef Li.. memang gedebus kumulus nimbus!! Kalau betul ikut sukatannya (harus guna digital scale), Insyallah jadik gedebus cam ni.. Dah buat baaaanyak kali..

28 03 2007
siti

Salaams Li,

Kita lagilah awak..wah donut so marverlos..boleh share recipe tak?

28 03 2007
yongpuchong

Siti,
Resepi dah posted earlier.. cuba tengok kat donut salut coklat tu.. guna resepi Chef Li.. selamat mencuba!

10 05 2007
Puan Amran

kak yong..donut ni yg akak wat tue memang sedap…
hari tue fara dpt mkn sikit..je..
nanti buat lagi yea…

11 05 2007
yongpuchong

cik puan ooi, sempoi sangat nak wat donut ni.. kang bila kita dah berjiran kang, kita leh wat sesame ek.. takyah nak uli2.. bagi je breadmachine tu wat keje.. sambil tu kita leh gosip2.. hehehhe.

27 09 2007
MamaFaMi

Ish…ni yang buat teringin nak makan donut plak haa…

22 11 2007
Amanda

hi there can you send me your recipe of this donut in english?

22 11 2007
yongpuchong

For u dear Amanda, i’ve just translated the recipe in English. Please refer to earlier posting _ Donut oh Donut. enjoy!

17 01 2008
No Sponsored Links for q=Donut? « Bold Lentil

[…] sponsored links) and it’s trail of sweet crumbs a temptation to pinch up every last morsel. Donuts deserve more online visibility. Oh well at least Giuliani gets the importance of the donut […]

20 03 2008
nana

Best macamana pun tak guna kalau tak kasi resepi n proper instruction…. mati stim je…. keluar air liur orang.

21 03 2008
yongpuchong

Cik Nana, tak baik marah-marah.. Cuba tengok posting Donut oh Donut sebelum ni.. dah ada resepi, siap translate lagi! ish ish ish…

21 03 2008
Haven

those donutz r delicious.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: