Sweet Daisy…

22 03 2007

Look at the photo first, story later..

daisy3.JPG

daisystrawberry.JPG

Sweet kan cookies ni?  Saaaaayang kat Ena RN yg bermurah hati share this recipe (if you want the recipe, you can find it at ResipiNet).  Taste pun ok, just nice je manisnya and lembut membelai lidah bak kata Ayu RN.  Yang pink tu ada perasa strawberry.  I intend to make this for my brother’s wedding this April.. Maybe nak mix jugak perasa chocolate pasal nak ikut the wedding’s theme color which is brown..  Cookies ni konon2 cam nak letak atas setiap meja jadi macam appetizer la.. pastu letak contact number sekali in case orang nak order ke.. 2 in 1 la tu.. hehehhe.. boleh?


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: